Spółka Spedimex otrzymała wyróżnienie w prestiżowym rankingu Dziennika Gazety Prawnej i Szkoły Głównej Handlowej, w kategorii usług logistycznych, jako deklarowanej głównej działalności firmy. Uroczysta gala 23. edycji rankingu odbyła się 19 czerwca 2018 r. w Warszawie.

Już po raz dwudziesty trzeci, na łamach Dziennika Gazety Prawnej, opublikowany został ogólnopolski ranking firm z branży transportowo-logistycznej. Ranking organizowany jest przy współudziale Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie, pod nadzorem merytorycznym prof. dr hab. Haliny Brdulak. Udział w nim biorą czołowe przedsiębiorstwa, które w poprzednim roku uzyskały przychód

z działalności podstawowej TSL na poziomie co najmniej 2 mln złotych i stanowił on nie mniej niż 51% wartości przychodu ogółem.

Spółka Spedimex zdobyła w tym roku kolejne wyróżnienie, w kategorii usług logistycznych, plasując się w gronie największych opertorów logistycznych.

Partnerem rankingu jest wydawca Dziennika Gazety Prawnej, w której rokrocznie publikowany jest ranking. W tym roku udział w nim wzięło ponad 60 podmiotów z branży TSL. Podczas uroczystej gali, prof. Brdulak wręczyła wyróżnienia i gratulowała największym firmom sektora.